ΕΥΡΩΠΗ

Ευρώπη

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περιηγηθείτε στην Ευρώπη και να μην μαγευτείτε απο τη φυσική της ομορφιά, την επική της ιστορία και την εκθαμβωτική καλλιτεχνική και μαγειρική της ποικιλομορφία.

Πολιτιστική κληρονομιά

Η κληρονομιά της Ευρώπης και οι εκπληκτικοι της προορισμοί ειναι πραγματικά πολλοί και ικανοί να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη: η γενέτειρα της δημοκρατίας στην Αθήνα, η αναγεννησιακή τέχνη της Φλωρεντίας, τα χαριτωμένα κανάλια της Βενετίας, το ναπολεόντειο μεγαλείο του Παρισιού και ο πολυεπίπεδο ιστορικός και πολιτιστικός καμβάς του Λονδίνου. Λιγότερο προφανή αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακά αξιοθέατα είναι τα μαυριτανικά παλάτια στην Ανδαλουσία, η συναρπαστική ανατολή που συναντάει τη Δύση της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία, η μεγαλοπρέπεια των σχολαστικά ανακαινισμένων αυτοκρατορικών παλατιών στην πρώην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Αγία Πετρούπολη, και το συνεχιζόμενο έργο της La Sagrada Família του Γκαουντί στη Βαρκελώνη .

Ένδοξο τοπίο

Παρά την πυκνότητα πληθυσμού της, η Ευρώπη διατηρεί εντυπωσιακό φυσικό τοπίο: τα υψίπεδα της Σκωτίας με γκλένες και λίμνες. Τα υπέροχα φιόρδ της Νορβηγίας, και τις ορεινές πεδιάδες της κεντρικής Ισπανίας. Για τις παραλίες, επισκεφτελιτε την βόρεια ακτή της Μεσογείου, όπου οι παραλίες είναι πραγματικά μαγευτικές. Ή να επιλέξτε τις λιγότερο γνωστές αλλά όμορφες παράκτιες περιοχές όπως η Βαλτική και η Μαύρη Θάλασσα. Οι λάτρεις των ορεινών περιοχών μπορούν να κατευθυνθούν στις Άλπεις: εκτείνονται σε όλη την Κεντρική Ευρώπη τη Γαλλία, την Ελβετία, την Αυστρία, τη Βόρεια Ιταλία και το μικροσκοπικό Λιχτενστάιν.

 

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας στην Ευρώπη, το ταξιδιωτικό γραφείο Natsis Travel έχει το καταλληλο πακέτο για εσάς και την οικογένεια σας.

london1
europe2

Εξερευνήστε την Ευρώπη με τα ταξιδιωτικά μας πακέτα

Η Ευρώπη στο Χάρτη