ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος

Ταξιδέψτε στο παρελθόν και το παρόν στην πανέμορφη Ήπειρο, όπου η παράδοση συναντά την απαράμιλλη ομορφία του φυσικού τοπίου που παραμένει αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο.

Επισκεφτείτε τα Ιωάννινα και τους ασημουργούς της, με το διάσημο νησάκι του Αλή Πασά στη λίμνη παμβώτιδα, το μουσείο του Βρέλη αλλά και τόσες άλλες γωνιές για να εξερευνήσετε!

Οι λάτρεις του βουνού και της παράδοσης, μπορούν να επισκεφτούν τα 46 παραδοσιακά χωριά στα Ζαγοροχώρια αλλά και τα Τζουμέρκα στη γειτονική πόλη της Άρτας. Τοξωτά γεφύρια, ποτάμια και φαράγγια με το ξακουστό φαράγγι του Βίκου να δεσπόζει ανάμεσα στα άλλα αξιοθέατα.

Οι θαλασσινοί δε πρέπει να αμελήσουν να δούν απο κοντά τα γαλαζοπράσινα νερά της Πρέβεζας , της Πάργας και τα Σύβοτα, απέραντες παραλίες του Ιονίου που συγκαταλέγονται στις πιο καθαρές της Μεσογείου.

Αλλά και οι γευσιγνώστες μπορούν να απολαύσουν τους γαστρονομικούς πειρασμούς της Ηπειρώτικης κουζίνας, είτε πρόκειται για θαλασσινά στις ακτές τους Ιονίου είτε για παραδοσιακή ορεινή κουζίνα στο Μέτσοβο και τα ορεινά που προκαλούν να τα εξερευνήσετε. 


 

Ζήστε απο κοντά την εμπειρία της εξερεύνησης στην αγαπημένη μας Ήπειρο με ένα απο τα πακέτα μας στο Natsis Travel

Epirus

Εξερευνήστε την Ήπειρο με τα ταξιδιωτικά μας πακέτα

Η Ήπειρος στο Χάρτη