ΣΕΡΒΙΑ

Σερβία

Διαφορετική, φιλόξενη και πολύ διασκεδαστική – Ναι η Σερβία τα διαθέτει όλα, ακόμη κι αν δε τα έχετε ακούσει ποτέ. Η νεοσύστατη χώρα στην καρδιά των Βαλκανίων είναι απολαυστική για κάθε τουρίστα. Το περιπετειώδες Σερβικό πνεύμα ενσωματώνεται στη νυχτερινή ζωή παγκόσμιας κλάσης του Βελιγραδίου και στο επικό Φεστιβάλ EXIT του Novi Sad. Εξερευνήστε αυτές τις ιστορικές μητροπόλεις και θα ανακαλύψετε ένα χωνευτήρι πολιτισμών και υπαίθριων περιοχών που είναι διαθέσιμες για εξερεύνηση.

Η αρτ νουβό πόλη της Subotica ξεχωρίζει με την Αυστρο-ουγγρική κληρονομιά της, η μποέμικη Νις μαγεύει με το δικό της μοναδικό χαρακτήρα και το μνημειώδες Novi Pazar σας προσκαλεί στα πιο ιερά σερβικά ορθόδοξα μοναστήρια.

Οι καθιερωμένες περιφέρειες κρασιών και τα ιαματικά λουτρά που βρίσκονται σε αλεπάλληλους λόφους χρονολογούνται από τη ρωμαϊκή εποχή. Στις πλαγιές των Kopaonik, Zlatibor και Stara Planina, οι αρχαίες παραδόσεις συνεχίζουν να υπάρχουν, ενώ τα γραφικά Tara και Derdap National Parks προσφέρουν ευκαιρίες για πεζοπορία, ποδηλασία, ράφτινγκ και καγιάκ.

serbia3
serbia2

Εξερευνήστε την Σερβία με τα ταξιδιωτικά μας πακέτα

Η Σερβία στο Χάρτη