ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΧΟΡΟΧΩΡΙΑ

Ιωάννινα – Ζαχοροχώρια

Το στολίδι της Ηπείρου, η πόλη των ασημουργών και της απαράμιλλης ιστορίας της, με το κάστρο και τα πλακόστρωτα σοκάκια που σας ταξιδεύουν στην ιστόρία της! Έτσι είναι τα Ιωάννινα, έτοιμα να σας φιλοξενήσουν με τη ζεστασιά και την φιλοξενία της Ηπειρώτικης παράδοσης.

Σύγχρονο κέντρο πολιτισμού, τεχνών και εμπορίου. Η απόλαυση σας ξεκινάει  πριν καν προσεγγίσετε τον προορισμό σας. Τα τοπία, η φυσική ομορφιά και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, είναι εκλπηκτικά και μοναδικά στο είδος τους. 

Η πόλη εκτός από τις συγκινήσεις της σύγχρονης ζωής προσφέρει και έναν μικρό παράδεισο για τους λάτρεις της ιστορίας. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Βυζαντινό Κάστρο των Ιωαννίνων, το Τέμενος Ασλάν Πασά, την Οθωμανική Βιβλιοθήκη, τον Τάφο του Αλή Πασά, το Φετιχέ Τζαμί κα.

Μπορείτε να πάτε εκδρομή στα Ζαγοροχώρια ή στο Εθνικό Πάρκο των Τζουμέρκων. Όπου η παράδοση συναντά τη ζεστασιά των παραδοσιακών σαλέ που μπορούν να σας φιλοξενήσουν.

Και για τους γευσιγνώστες , η περιοχή δε θα τους αφήσει ανικανοποίητους αφού οι ηπειρωτικές πίτες, τα μαγειρευτά και ψητά από ντόπια κρέατα αναμιγνύονται με τα θαλασσινά της λίμνης δημιουργώντας μια μοναδική πανδαισία γεύσεων.

 

Επισκεφτείτε τα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια όλο το χρόνο με ένα απο τα πακέτα μας στο Natsis Travel.

ioannina-2
ioannina-3

Εξερευνήστε Τα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια με τα ταξιδιωτικά μας πακέτα

Τα Ιωάννινα στο Χάρτη