Από €0,00
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Απόκριες στην Κωνσταντινούπολη και τα Πριγκιπόνησσα – 5 Ημέρες

Κωνσταντινούπολη - Τουρκία
Χωρίς Κριτικές
Διάρκεια

5 ημέρες

Τύπος Εκδρομής

Οδική

Αριθμός Ατόμων

10 Άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά - Αγγλικά

Περιγραφή

5 Ημέρες

Από: 99€

Αναχωρήσεις:

 • 4-7 Μαρτίου (2 διανυκτερεύσεις)
 • 3-7 Μαρτίου (3 διανυκτερεύσεις)

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα

Αναχώρηση με προορισμό τα σύνορα των Κήπων. Μετά τις απαραίτητες στάσεις που γίνονται καθ’ οδών φτάνουμε στα σύνορα τα ξημερώματα.

2η ημέρα (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ)

Άφιξη τα ξημερώματα στα σύνορα των Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων – ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια φθάνουμε στη Ραιδεστό όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Αναχώρηση μετά το φαγητό και άφιξη στην Πόλη των ονείρων μας το πρωί. Μετά από τον καιρό την πανδημίας ήρθε η ώρα να επιβιβαστούμε σε καράβι για να κάνουμε την όμορφη κρουαζιέρα μας, να νοσταλγήσουμε και να χαλαρώσουμε από το ταξίδι, στα στενά του Βοσπόρου, η οποία φυσικά είναι προαιρετική. Στη συνέχεια μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ περιήγηση στην Πόλη και προαιρετική διασκέδαση στη παραδοσιακή περιοχή Κουμ-Καπί για φαγητό με ζωντανή μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωινό και αναχώρηση με το λεωφορείο για την Ασιατική Πλευρά της Πόλης απ’ όπου θα πάρουμε το ιδιωτικό καράβι από το Bostanci για να μεταβούμε στα τρία πανέμορφα διαμαντένια νησιά της Αντιγόνης, Χάλκης και της Πριγκήπου. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε πλωτό μαγαζί με χανουμάκια και χορευτές, φαγητό και απεριόριστο ποτό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (ΒΛΑΧΕΡΝΑ - ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ - ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ)

Πρωινό και αναχώρηση για να μεταβούμε στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Ακολούθως θα μεταβούμε στο Ιστορικό Κέντρο για επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά εφόσον υπάρχει επιθυμία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Βασιλική Κιστέρνα του Ιουστινιανού, τον Ιππόδρομο και με τα πόδια θα καταλήξουμε στο Καπαλί Τσαρσί για τις αγορές μας απ’ όπου θα αναχωρήσουμε για να συνεχίσουμε τις αγορές μας στην Αιγυπτιακή Αγορά. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στην πλατεία Ταξίμ και στον πεζόδρομο της Istiklal. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα (ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο και αναχώρηση για να μεταβούμε στο Φανάρι όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ναό του Αγ.Γεωργίου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα των Κήπων. Στάση στη Ραιδεστό για φαγητό. Επιστροφή στην πόλη μας αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Περιλαμβάνονται / Δεν Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο από Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη ή Σέρρες, μετ’ επιστροφής και όλες οι τοπικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • 2 ή 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό
 • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό
 • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης (tour operator)
 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • H κρουαζιέρα στο Βόσπορο με κόστος στα 15€ το άτομο
 • Η εκδρομή στην Πριγκιπόννησα με κόστος στα 20€ κατ’ άτομο (επίσκεψη σε Πρίγκηπο και Χάλκη με ναυλωμένο καράβι)
 • Βραδινό γλέντι στο Βόσπορο με ανατολίτικο show με χανούμισες και χορευτές. Το κόστος με φαγητό και απεριόριστο ποτό είναι 35€ το άτομο
 • Βραδινό γεύμα στο Κουμ Καπί (χωρίς ποτό) με κόστος 20€ το άτομο
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican με κόστος στα 20€ το άτομο, η οποία καλύπτει και θέματα covid-19
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Rapid test που απαιτούνται για την είσοδο στην Τουρκία αλλά και για την επιστροφή στην Ελλάδα (για όσους δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ)
 • Rapid test που απαιτείται για την είσοδο στην Τουρκία μόνο για την επιστροφή στην Ελλάδα (για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ)
 • Κόστος για τα rapid tests στην Toυρκία: περίπου 13€ (200 τούρκικες λίρες)

Tour's Τοποθεσία

Κωνσταντινούπολη - Τουρκία

Σημαντικές Σημειώσεις

Σημειώσεις
Στο πρόγραμμα με τις δύο διανυκτερεύσεις, δεν πραγματοποιείται η 3η ημέρα του προγράμματος, δηλαδή η εκδρομή στα Πριγκηπόνησσα. Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες, χωρίς όμως να παραλείψει τίποτα ουσιώδες Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ που να έχει εκδοθεί από την αστυνομία Τα παιδιά κάτω των 18 ετών τα οποία δεν ταξιδεύουν και με τους 2 γονείς τους οφείλουν να έχουν μαζί τους εξουσιοδότηση συγκατάθεσης από το γονέα ο οποίος δεν ταξιδεύει μαζί του. Το συγκεκριμένο έγγραφο πρέπει να το φροντίσει ο ίδιος ο γονέας να το παραλάβει πηγαίνοντας σε ένα αστυνομικό τμήμα ή σε ένα ΚΕΠ με την ταυτότητά του είτε μπορεί να το εκδώσει ηλεκτρονικά μέσω από το gov.gr Τα παιδιά έως 12 ετών έχουν έκπτωση 25% στη συνολική τιμή του πακέτου εφόσον συνοδεύονται με 2 ενήλικες και διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο Για να ταξιδέψουμε στην Τουρκία χρειάζεται η έκδοση του Ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού covid το οποίο μπορείτε να εκδώσετε στην επίσημη ιστοσελίδα https://eudcc.gov.gr/start/ . Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό μπορεί να εκδοθεί σε όσους συντρέχουν 1 από τις κάτωθι περιπτώσεις: – Πιστοποιητικό εμβολιασμού (αρκεί να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός έως και 14 μέρες πριν την αναχώρηση) – Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (εφόσον έχετε νοσήσει και έχει καταχωρηθεί το θετικό τεστ στον ΑΜΚΑ σας) – PCR test το οποίο να έχει γίνει έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής (είτε σε μικροβιολογικό εργαστήριο είτε σε νοσοκομείο) – Rapid test το οποίο να έχει γίνει έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής (είτε σε μικροβιολογικό εργαστήριο είτε σε νοσοκομείο) Για την επιστροφή μας στην Ελλάδα χρειάζεται η συμπλήρωση της φόρμας PLF (passenger locator form) στην επίσημη ιστοσελίδα https://travel.gov.gr/#/
Από €0,00

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Δείτε Επίσης