Από €0,00
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΚΡΙΕΣ – ΚΑΘ. ΔΕΥΤΕΡΑ – 5 ημέρες

Κωνσταντινούπολη - Τουρκία
Χωρίς Κριτικές
Διάρκεια

5 ημέρες

Τύπος Εκδρομής

Οδική

Αριθμός Ατόμων

10 Άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά - Αγγλικά

Περιγραφή

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΚΡΙΕΣ – ΚΑΘ. ΔΕΥΤΕΡΑ

5 Ημέρες

Από: 295€

23-24-25-26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023


TIMH KATA ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 295e

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 140e

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα (ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)

Αναχώρηση από την πόλη μας (το απόγευμα προς βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου)με προορισμό τα σύνορα των Κήπων. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, που γίνονται καθ’ οδών, φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων τα ξημερώματα.

2η ημέρα (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ)

Άφιξη τα ξημερώματα στα σύνορα των Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων – ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια φθάνουμε στη Ραιδεστό όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Αναχώρηση μετά το φαγητό και άφιξη στην Πόλη των ονείρων μας το πρωί. Μετά από τον καιρό την πανδημίας ήρθε η ώρα να επιβιβαστούμε σε καράβι για να κάνουμε την όμορφη κρουαζιέρα μας, να νοσταλγήσουμε και να χαλαρώσουμε από το ταξίδι, στα στενά του Βοσπόρου, η οποία φυσικά είναι προαιρετική. Στη συνέχεια μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ περιήγηση στην Πόλη και προαιρετική διασκέδαση στη παραδοσιακή περιοχή Κουμ-Καπί για φαγητό με ζωντανή μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωινό και αναχώρηση με το λεωφορείο για την Ασιατική Πλευρά της Πόλης απ’ όπου θα πάρουμε το ιδιωτικό καράβι από το Bostanci για να μεταβούμε στα πανέμορφα διαμαντένια Πριγκηπόνησα ξεκινώντας από το νησί της Χάλκης όπου και θα επισκεφθούμε την περίφημη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας με το νησί της Πριγκήπου όπου θα έχουμε και αρκετό ελεύθερο χρόνο για βόλτες και φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε πλωτό μαγαζί με χανουμάκια και χορευτές, φαγητό και απεριόριστο ποτό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα (ΒΛΑΧΕΡΝΑ - ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ - ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ)

Πρωινό και αναχώρηση για να μεταβούμε στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Ακολούθως θα μεταβούμε στο Ιστορικό Κέντρο για επίσκεψη στη θρυλική Αγιά Σοφιά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Βασιλική Κιστέρνα του Ιουστινιανού, τον Ιππόδρομο και με τα πόδια θα καταλήξουμε στο Καπαλί Τσαρσί για τις αγορές μας απ’ όπου θα αναχωρήσουμε για να συνεχίσουμε τις αγορές μας στην Αιγυπτιακή Αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στην πλατεία Ταξίμ και στον πεζόδρομο της Istiklal. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα (ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο και αναχώρηση για να μεταβούμε στο Φανάρι όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ναό του Αγ.Γεωργίου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα των Κήπων. Στάση στη Ραιδεστό για φαγητό. Επιστροφή στην πόλη μας, τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.

Περιλαμβάνονται / Δεν Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο από την πόλη σας μετ’ επιστροφής και όλες οι τοπικές μετακινήσεις του προγράμματος 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο METROPOLITAN 4*πλατεία TAXIM , με πρωινό Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκδρομής Ασφάλεια αστικής ευθύνης (tour operator)
  • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων H κρουαζιέρα στο Βόσπορο με κόστος στα 18€ το άτομο Η εκδρομή στην Πριγκιπόννησα με κόστος στα 25€ κατ’ άτομο (επίσκεψη σε Πρίγκηπο και Χάλκη με ναυλωμένο καράβι) Βραδινό γλέντι στο Βόσπορο με ανατολίτικο show με χανούμισες και χορευτές. Το κόστος με φαγητό και απεριόριστο ποτό είναι 35€ το άτομο Βραδινό γεύμα στο Κουμ Καπί (χωρίς ποτό) με κόστος 25€ το άτομο Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Tour's Τοποθεσία

Κωνσταντινούπολη - Τουρκία

Σημαντικές Σημειώσεις

Πολιτική Ακύρωσης
Οι ταξιδιωτικές συνθήκες και το 2022 είναι ιδιαίτερες λόγω των επιπτώσεων του Covid-19 σε όλο τον τουριστικό κλάδο και για το λόγο αυτό η εταιρεία μας σας παρέχει δωρεάν τις εξής υπηρεσίες: Δωρεάν ακύρωση της εκδρομής μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση για οποιοδήποτε λόγο Δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών της εκδρομής σε περίπτωση που βρεθείτε θετικοί στον covid-19 (ακόμα και 1 μέρα πριν την αναχώρηση) Επιστροφή 100% των χρημάτων σας σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το πρακτορείο μας για οποιοδήποτε λόγο
Σημειώσεις
Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες, χωρίς όμως να παραλείψει τίποτα ουσιώδες Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ που να έχει εκδοθεί από την αστυνομία Τα παιδιά κάτω των 18 ετών τα οποία δεν ταξιδεύουν και με τους 2 γονείς τους οφείλουν να έχουν μαζί τους εξουσιοδότηση συγκατάθεσης από το γονέα ο οποίος δεν ταξιδεύει μαζί του. Το συγκεκριμένο έγγραφο πρέπει να το φροντίσει ο ίδιος ο γονέας να το παραλάβει πηγαίνοντας σε ένα αστυνομικό τμήμα ή σε ένα ΚΕΠ με την ταυτότητά του είτε μπορεί να το εκδώσει ηλεκτρονικά μέσω από το gov.gr Τα παιδιά έως 12 ετών έχουν έκπτωση 10% στη συνολική τιμή του πακέτου εφόσον συνοδεύονται με 2 ενήλικες και διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο. Για όσους ταξιδεύουν με διαβατήριο, το έγγραφο δε θα πρέπει να λήγει μέσα στους 6 επόμενους μήνες, από την ημερομηνία του ταξιδιού. Για παράδειγμα, αν ταξιδεύετε τον Απρίλιο, το διαβατήριό σας δεν πρέπει να λήγει πριν από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους
Από €0,00

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Δείτε Επίσης