Από €0,00
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Βουκουρέστι – Σινάϊα & Μπρασόβ

Βουκουρέστι - Ρουμανία
Χωρίς Κριτικές
Διάρκεια

5 ημέρες

Τύπος Εκδρομής

Οδική

Αριθμός Ατόμων

6 Άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά - Αγγλικά

Περιγραφή

Η υπέροχη πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, είναι μια πόλη που συνεχώς αναπτύσσεται και σας προσκαλεί να την εξερευνήσετε. Το Βουκουρέστι είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη πόλη και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τον πολιτιστικό της πλούτο. Ο πολιτιστικός της πλούτος, τα κομψά ξενοδοχεία, τα γεμάτα ζωή κλαμπ και τα ατμοσφαιρικά εστιατόρια με το ιστορικό και αναπτυσσόμενο κέντρο γεμάτο μουσεία προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική εμπειρία.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

 • Αναχωρήσεις: 22/12, 25/12, 29/12 & 02/01
 • Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα: 30 € ενήλικας & 20 € παιδί.                                                                       Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών 
 • Τιμές:
 • Ξενοδοχείο Central 4* : 299€ / Παιδί 1-12: 259€ / Επιβάρυνση μονόκλινου: 80€
 • Ξενοδοχείο Minerva 4* : 309€ / Παιδί 1-12: 259€ / Επιβάρυνση μονόκλινου: 80€
 • Ξενοδοχείο Europa Royal 4* : 329€ / Παιδί 1-12: 269€ / Επιβάρυνση μονόκλινου: 100€

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα - Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη 

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την πόλη μας με προορισμό την πρωτεύουσα του Βορρά την Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας Οδού. Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος να δείτε την όμορφη πόλη στολισμένη Χριστουγεννιάτικα. Διανυκτέρευση. 

2η ημέρα - Αναχώρηση για το Βουκουρέστι (655 χλμ)

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα. Στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Βουκουρέστι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

3η ημέρα - Βουκουρέστι

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Δημήτριου, το μουσείο φυσικής ιστορίας του Αντύπα, το «μουσείο του χωριού», που είναι το μοναδικό στο είδος του και παρουσιάζει την παλιά παραδοσιακή αγροτική ζωή και τις παραδόσεις της χώρας, το «ναό της μουσικής», το «Ατενέουμ», την Στρατιωτική Ακαδημία, την αψίδα του θριάμβου, την Βουλή, την ελληνική εκκλησία και το τελευταίο «απόκτημα» πριν από την πτώση της δικτατορίας, το φαραωνικών διαστάσεων προεδρικό μέγαρο με το διασκεδαστικό τίτλο «Μέγαρο του Λαού».

4η ημέρα - Βουκουρέστι (Σινάια/Καρπάθια) (375 χλμ X 2)

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την Σινάια στα Καρπάθια όρη. Εκεί θα επισκεφθούμε την ομώνυμη Ιερά Μονή που κτίστηκε το 1685 και το παλάτι Πέλες, παλαιά κατοικία της βασιλικής οικογένειας. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Τρανσυλβανίας, το Μπρασόβ. Θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια και θα θαυμάσουμε την ομορφιά του. Θα επισκεφθούμε επίσης τη Μαύρη Εκκλησία, φημισμένη για το αρμόνιο της και την πολύτιμη συλλογή των περσικών χαλιών, το Δημαρχείο της πόλης και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Επίσης θα επισκεφθούμε τον πύργο του Δράκουλα στο χωριό Μπράν. Εκεί έζησε μέρος της ζωής του ο ηγεμόνας της Ρουμανίας Βλάντ Τσέπες, που ο μύθος τον συνέδεσε με το φοβερό κόμη Δράκουλα. Επιστροφή στο Βουκουρέστι.

5η ημέρα - Βουκουρέστι – Επιστροφή στην πόλη μας 

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη μας.

Περιλαμβάνονται / Δεν Περιλαμβάνονται

 • Δημοτικοί φόροι και Check points
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Tour's Τοποθεσία

Βουκουρέστι - Ρουμανία

Κριτικές

0/5
Χωρίς Κριτικές
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Από €0,00

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Δείτε Επίσης